11 C
Bredene
donderdag, 28 maart 2024

Volg ons ook op

HomeNieuwsBredene maakt zich op voor Kool & The Gang en Metejoor

Artikel

Bredene maakt zich op voor Kool & The Gang en Metejoor

Dit weekend, op zaterdag 21 en zondag 22 augustus, vindt in park ‘t Paelsteenveld Bredene Festivalt plaats. Het festival dat Kool & the Gang wist te strikken voor een exclusieve zomershow, is aan zijn tweede editie toe.


Bredene maakt zich op om tal van nationale en internationale kleppers te ontvangen. Onder andere Kool & The Gang, Metejoor en De Kreuners staan er op het programma. De opbouw van het festival startte al op dinsdag. “In Bredene zijn we klaar om er een knallend weekend van te maken”, zegt schepen van toerisme Alain Lynneel. “De ticketverkoop loopt goed, we zullen dit weekend meer dan 7.000 bezoekers ontvangen. We kijken er enorm naar uit om Kool & The Gang bij ons te gast te hebben op zaterdag. Het is altijd fijn om een artiest van internationale klasse in Bredene te hebben. En daarnaast komen ook de liefhebbers van Queen (Queen by Mercury Rising) en David Bowie (Bowie Live) aan hun trekken. Op zondag, de familiedag van het festival, scoren we ook zeer goed qua ticketverkoop. Dan komen de Ketnetband, Metejoor, Flip Kowlier en De Kreuners, afsluiten is voor Discobar Galaxie. Wist je trouwens dat Metejoor in augustus enkel nog naar de kust komt om zijn volledige show te spelen op Bredene Festivalt? Tussendoor is er op zondag doorlopend gratis kinderanimatie”, geeft schepen Lynneel aan.


Bredene Festivalt gaat dit weekend door op zaterdag 20 en zondag 21 augustus. Er zijn nog tickets beschikbaar zowel aan de deur als online.


Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Paasfoor op het Duinenplein

De Paasfoor slaat tijdens de paasvakantie de tenten op op het Duinenplein. In het hart van de toeristische zone kan men er van vrijdag...

Bredenaar Nick Deroo en Tom De Ronde zijn de winnaar van de publieksprijs van het CTF in Arnhem!

De prijs van de derde Arnhemse editie gaat naar DeRonde/Deroo met hun voorstelling 'It really hurts when your head hits the concrete'. Een man sleept...

Steunactie slachtoffers brand

Dit is de link. https://steunactie.be/fundraiser/steun-gezin-bianca-degroote/-34432

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg