Bredene Festival: nog tot en met 11 meide goedkoopste tickets via early bird!

0
97
Bredene festivalt

‘Bredene Festivalt’ brengt zowel internationale als nationale toppers naar het ’t Paelsteenveld aan het MEC Staf Versluys. Op zaterdag staat niemand minder dan het Amerikaanse Kool & The Gang op het podium in Bredene. De legendarische disco en funksensatie speelt er een exclusieve show deze zomer. Als je de muziekgroep van wereldhits zoals “Celebration” en “Get down on it” aan het werk wil zien in België kan dat enkel en alleen in Bredene, een heuse stunt!


Maar er zijn ook een pak Belgische hitparadepaardjes vertegenwoordigd op Bredene Festivalt! De Kreuners, Flip Kowlier en Metejoor zullen op zondag ’t Paelsteenveld plat spelen. Op zaterdag zorgen de tributebands Mercury Rising (B/F), Bowie Live (UK) en Disco Fever (D) voor een sfeervolle aanloop naar Kool & The Gang. Het Merdan Teplak Orkestar sluit de eerste festivaldag af.


Met ‘Bredene Festivalt’ wil Bredene zich op zondag onderscheiden van de andere festivals door heel veel belang te hechten aan gezinsbeleving. Kinderen tot en met 14 jaar mogen tijdens de twee festivaldagen gratis binnen.
De goedkoopste tickets via early bird! Nog tot en met 11 mei zijn er ‘early bird’-tickets te koop op www.bredenefestivalt.be/tickets. Deze kosten voor zaterdag 25 EUR, voor zondag 20 EUR. Een combi ‘early bird’-ticket kost 40 EUR. Na 11 mei kosten de tickets 30 EUR (zaterdag), 25 EUR (zondag) en 50 EUR (combi). Aan de deur betaalt men op zaterdag 40 EUR en op zondag 35 EUR, combi: 70 EUR.