19.9 C
Bredene
woensdag, 06 juli 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsBevoegdheden nieuw college

Artikel

Bevoegdheden nieuw college

Het Bredense college van burgemeester en schepenen kent sinds 3 januari 2022 een nieuwe samenstelling en een aangepaste taakverdeling:

burgemeester Steve Vandenberghe is bevoegd voor algemene coördinatie, politie, verkeer, veiligheid, informatie, PR, bevolking, burgerlijke stand, bestuurlijke samenwerking/vernieuwing, sociale economie en financiën.

Erwin Feys blijft eerste schepen en heeft als bevoegdheden openbare werken, sport en recreatie, patrimonium, technische dienst en werkhuizen, concessies, groenvoorzieningen en begraafplaatsen.

Alain Lynneel is schepen van toerisme, lokale economie/ondernemers en middenstand, cultuur, AGB en milieu- en recyclagepark.

Kristof Vermeire is als schepen bevoegd voor ruimtelijke ordening, stedenbouw en omgevingsvergunningen, personeel, HR-beleid, bibliotheek, verzekeringen en ICT.

Kelly Spillier is nieuw in het college. Als schepen wordt ze bevoegd voor milieu, inspraak en participatie, onderwijs, levensbeschouwingen, ontwikkelingssamenwerking, beleid voor personen met een beperking, vrijwilligers, dierenwelzijn en reddingsdienst.

Daisy Hoste is ook nieuw in het college. Ze is als schepen en voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst bevoegd voor OCMW, sociale zaken, armoedebeleid, Huis van het Kind/kinderopvang, huisvesting, gelijke kansen, emancipatie, diversiteit en jeugd.

Samenstelling ook te bekijken op de website: https://bit.ly/32Y9LZL

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Vermoedelijke duur van de werkzaamheden: einde op 15/07

In Bredene is er een probleem met één van de ondergrondse hoogspanningskabels in de Prinses Elisabethlaan (gewestweg N9) ter hoogte van de Buurtspoorwegstraat.Herstellingswerken door...

Zomerbloedafnames

Op een dag heeft jouw collega, buurvrouw of nonkel het misschien nodig.Bloed geven, dat doen we toch voor elkaar.Voor wie geef jij? #geefvoorelkaar Geef bloed...

Flor blogt: Op zoek naar een cabaretière uit eigen streek

Terwijl Flor dit stukje afsluit, vraagt hij zich af of lezers soortgelijke cabaretières uit het verleden van eigen streek kennen. https://florsnieuweblog.blogspot.com/2022/07/helene-marechal-en-de-zoektocht-naar.html

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg