9.8 C
Bredene
zaterdag, 29 januari 2022

Volg ons ook op

Home Nieuws Bevoegdheden nieuw college

Artikel

Bevoegdheden nieuw college

Het Bredense college van burgemeester en schepenen kent sinds 3 januari 2022 een nieuwe samenstelling en een aangepaste taakverdeling:

burgemeester Steve Vandenberghe is bevoegd voor algemene coördinatie, politie, verkeer, veiligheid, informatie, PR, bevolking, burgerlijke stand, bestuurlijke samenwerking/vernieuwing, sociale economie en financiën.

Erwin Feys blijft eerste schepen en heeft als bevoegdheden openbare werken, sport en recreatie, patrimonium, technische dienst en werkhuizen, concessies, groenvoorzieningen en begraafplaatsen.

Alain Lynneel is schepen van toerisme, lokale economie/ondernemers en middenstand, cultuur, AGB en milieu- en recyclagepark.

Kristof Vermeire is als schepen bevoegd voor ruimtelijke ordening, stedenbouw en omgevingsvergunningen, personeel, HR-beleid, bibliotheek, verzekeringen en ICT.

Kelly Spillier is nieuw in het college. Als schepen wordt ze bevoegd voor milieu, inspraak en participatie, onderwijs, levensbeschouwingen, ontwikkelingssamenwerking, beleid voor personen met een beperking, vrijwilligers, dierenwelzijn en reddingsdienst.

Daisy Hoste is ook nieuw in het college. Ze is als schepen en voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst bevoegd voor OCMW, sociale zaken, armoedebeleid, Huis van het Kind/kinderopvang, huisvesting, gelijke kansen, emancipatie, diversiteit en jeugd.

Samenstelling ook te bekijken op de website: https://bit.ly/32Y9LZL

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Flor blogt: Bazar de Breedene

De eerste winkel van strandartikelen in Bredene heette 'Bazar de Breedene'. Daarover gaat het in de laatste blog van Flor.Benieuwd?Lees hier verder:...

Conny Vroomen vervangt Daniel Poppe in de gemeenteraad

De jaarwisseling betekent meteen ook een wissel in de CD&V-gemeenteraadsfractie. In de gemeenteraad van maandag 31 januari 2022 zal Conny Vroomen de...

Openbare werken rondom sportcentrum starten

Op maandag 31 januari gaan de riolerings- en wegeniswerken in de Toekomststraat, Watervliegpleinstraat, Kruisnetstraat, Verenigingstraat, een gedeelte van de Spuikomlaan en een...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg