Belastingaangifte indienen? Bredene helpt!

0
351
Belastingsaangifte


“Bredene is inwoners al jaren behulpzaam bij het invullen van de belastingaangifte. Dat kan dit jaar vanaf maandag 16 mei.”, zegt Schepen Daisy Hoste.


Vanaf maandag 16 mei kan men telkens op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ZONDER afspraak in het gemeentelijk sportcentrum tussen 8u30 en 12u terecht. Men kan ook terecht in het Sociaal Huis, maar dan enkel op afspraak. “De vaste personeelsleden staan paraat om, samen met een aantal vrijwilligers, het grote aantal aangiftes in te vullen. Wie met een eenvoudige aangifte komt, kan terecht bij een vrijwilliger. Op deze wijze wil het gemeentebestuur ook de zelfredzaamheid van de inwoners bevorderen. De vrijwilligers moeten de mensen immers het gebruik van tax-on-web aanleren, zodat ze de volgende keer zelf hun belastingaangifte kunnen invullen”, zegt schepen van sociale zaken Daisy Hoste.


Waar de belastingaangifte laten invullen?


ZONDER AFSPRAAK (vanaf 16 mei) in het Sportcentrum: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telkens van 8u30 tot 12 uur.MET AFSPRAAK (vanaf 30 mei) in het Sociaal Huis. Het Sociaal Huis is enkel toegankelijk indien men voorafgaandelijk een afspraak heeft gemaakt. Enkel wie ’s morgens absoluut niet naar het Sportcentrum kan komen kan een afspraak maken.

Afspraak maken voor het Sociaal Huis (Duinenstraat 106) kan telefonisch 059/33 97 70 of via e-mail: socdienst@bredene.be van maandag tot vrijdag telkens van 13u30 – 17 uur.