8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Wie nam foto van man die dames sloeg?

Artikel

Wie nam foto van man die dames sloeg?

Nadat een 29-jarige vrouw enkele weken geleden in de duinen van Bredene nabij de surfclub Twins het slachtoffer werd van opzettelijke slagen door een onbekende, werd door de politie van Bredene/De Haan een onderzoek opgestart.

Een verdachte kon tot nog toe niet opgepakt worden, maar uit het tot nog toe gevoerde onderzoek blijkt dat wellicht dezelfde man daar die dag meerdere vrouwen sloeg.

Een van hen kwam ook reeds aangifte doen, doch een andere vrouw die naar verluidt ook slagen incasseerde, kon blijkbaar een foto van de verdachte man nemen, maar meldde zich nog niet en is dus onbekend bij de politie. Hoewel zij slachtoffer is, is zij, zeker met die foto in haar bezit, ook een belangrijke getuige. De politie zou deze dame graag spreken.

Volgens de beschikbare informatie zou het om een vrouw van ongeveer 70 jaar gaan die tamelijk recent vanuit het Kortrijkse naar de regio Bredene/Oostende was komen wonen. Zij was daar die dag ook met haar hondje op wandel.

De politie van Bredene/De Haan vraagt de dame om zich te melden, aan een van de loketten of telefonisch op het nr. 059/33.33.16. Wie weet wie deze dame zou kunnen zijn, mag dit uiteraard ook laten weten.

Bron:

Lokale Politie Bredene/De Haan

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg