Verkeershinder voor verkeer van en naar Oostende

0
257
verkeershinder

De komende weken voeren Infrabel en het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit en dat zal verkeershinder veroorzaken voor het verkeer tussen Bredene en Oostende.

Vanaf zaterdag 30 oktober tot en met maandag 1 november zal de gekende omleidingsweg (in geval van openstaande ‘blauwe bruggen’ in Oostende) volledig afgesloten zijn voor het verkeer.  Infrabel voert hier werken uit aan de spoorweginfrastructuur.  De beide bruggen blijven echter wel open voor het regulier verkeer.

Vanaf maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november zijn er werken op het terrein van Infrabel en zal de Konterdamkaai (Oostende) afgesloten zijn voor het gemotoriseerd verkeer. Het fietspad blijft open behalve tijdens eigenlijke hijswerken, op dat ogenblik is er een plaatselijke omleiding. De doorgang voor fietsers kan dus niet steeds gegarandeerd worden, gebruik dus bij voorkeur de Slijkensesteenweg om naar Oostende te rijden.

Daarnaast wordt vanaf maandag 8 november tot maandag 15 november a.s. gewerkt aan de afrit naar Bredene in de Tweebruggenstraat (Oostende) ter hoogte van “het ei”.  De afrit zal hierdoor afgesloten zijn voor het verkeer.  Voor het verkeer richting Bredene zijn er twee opties:

  • Ofwel rechtdoor rijden via de Koninklijke Baan/N34 tot de afslag Breeweg of Zeelaan
  • Ofwel de gekende omleidingsweg (in geval van openstaande bruggen) volgen om zo naar Bredene-Dorp of -Sas te kunnen rijden.