20.7 C
Bredene
zondag, 22 mei 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsVBS Dorpslinde sluit preventief de deuren tot en met 7 mei.

Artikel

VBS Dorpslinde sluit preventief de deuren tot en met 7 mei.

Naar aanleiding van de vaststelling van COVID-besmetting in diverse klassen van VBS Dorpslinde wordt de volledige school preventief gesloten.

Na overleg met het schoolbestuur, het CLB en de preventieadviseur zal VBS De Dorpslinde de deuren voor een weekje sluiten.
Dit van maandag 3 mei tot en met vrijdag 7 mei.

Voor de ouders houdt dit in dat de school, noch de BKO (buitenschoolse kinderopvang) de kinderen kan en mag opvangen. Alle kinderen dienen gedurende deze periode immers de quarantainemaatregelen te respecteren.

Een bezoek aan de sportclub of speelvriendjes is tijdens de quarantaine ook niet mogelijk. Dit op advies van de Gemeente Bredene. Deze drastische beslissing is nodig omdat er verschillende leerlingen uit verschillende klassen alsook enkele personeelsleden besmet zijn met het coronavirus.

Door de snelle preventieve actie hoopt de directie hiermee de besmettingen in te dijken zodat de school weer veilig van start kan gaan op maandag 10 mei. 

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Infomoment cybercrime

Computers en internet zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Jammer genoeg gebruiken criminelen dit anonieme medium dan ook heel graag om...

Vrijwilligersbeurs

Eerstelijnszone Oostende-BredeneOp de beurs vind je verschillende zorg- en welzijnsorganisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.Zaterdag 21 mei om 14u tot 17u Duin &...

Crosspass

Crosspass organiseert tijdens de zomervakantie tal van leuke stages voor kinderen vanaf 5 t.e.m. 12 jaar, in Bredene. Daarbij is er telkens keuze uit...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg