16.7 C
Bredene
zaterdag, 24 september 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsUitzonderlijk transport veilig verlopen

Artikel

Uitzonderlijk transport veilig verlopen

Woensdag en donderdag begeleidde de politie van Bredene/De Haan een uitzonderlijk transport van een paalboormachine naar en van een bouwwerf in de Hasseltstraat te Bredene.

Het was geen sinecure om het transport van 30m lang, 3,5m breed, 4,3m hoog en ruim 100 ton zwaar veilig op en weg van zijn bestemming te krijgen via de Sluizenstraat, Duinenstraat en Golfstraat met o.a. de rotondes aan de Blauwe Sluis en het WZC Jacky Maes als moeilijke punten.

Op de terugweg diende het transport zo’n kilometer achterwaarts te rijden van aan het winkelwandelgedeelte van de Duinenstraat tot op de rotonde aan het WZC, waar het na een achterwaarts manoeuvre in de Ebbestraat terug in de goede richting weg kon naar de N9.

Eind goed, al goed. Knap werk!

Bron: Politie Bredene De Haan

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Nieuw seizoen in Vijfkamp

Zondag startte het nieuwe seizoen van de vijfkamp Georges Desopper in De Moeder Lambik . 16 ploegen schreven zich in. In de eerste match speelden de Wendy Boys...

Bredene dooft lichten van openbare verlichting tijdens weekdagen

De stijgende energiekosten wegen zwaar door op de budgetten van de gemeentebesturen.  Ook in Bredene worden maatregelen genomen en besparingen doorgevoerd.  Eén van die...

Koop lokaal!

Koop ook deze herfst lokaal en steun de Bredense handelaars

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
68VolgersVolg