Triple-S

0
234
Triple-S

Begin dit jaar hebben Angelique Devos en Kelly Renaudin een nieuwe online webshop opgestart, nl. Triple-S, een webshop in erotische artikelen, lingerie, parfums, fun & erotische gadgets,… Neem alvast een kijkje op www.triple-s.store

We lieten ze zelf over hun visie vertellen.

Onze Visie

Waarom een webshop met erotische artikelen kan je je afvragen. Dat doen er velen. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Dagelijks merken we dat er zo een grote taboe bestaat rond seks. Zelfs in onze intieme kring. Bizar dat er rond iets zo “werelds” nog steeds zo’n grote taboe hangt. Wij kregen het bij het opstarten van onze webshop nog dagelijks te horen. We hebben echter allemaal seks en zeg nu zelf wat is er nu mooier dan samen met je partner je seksualiteit ontdekken en verkennen?

Online zijn er al ontzettend veel aanbieders van erotische artikelen dus waarom nog ééntje erbij? Wij willen echt gepersonaliseerd werken. Dat lukt niet bij de grote aanbieders. Heb je een vraag dan kan je bij ons terecht. Weet je niet welk speeltje je nodig hebt om aan je specifieke behoeften te voldoen, wij helpen je graag met advies.

Wij werken ook op maat voor het samenstellen van geschenkboxen. Wij helpen de perfecte cadeaubox samen te stellen. We verpakken alles met de grootste zorg en oog voor detail in een luxe geschenkdoos. In de regio kunnen de producten gratis opgehaald of geleverd worden.

Triple-S@home 

Verder organiseren wij ook Triple-S@home demo’s. Dan komen we bij onze gasten thuis om onze producten voor te stellen.