10.2 C
Bredene
donderdag, 28 maart 2024

Volg ons ook op

HomeNieuws‘Steun’-kousen voor Werelddownsyndroomdag

Artikel

‘Steun’-kousen voor Werelddownsyndroomdag


Op 21 maart is het Werelddownsyndroomdag. Na het grote succes van de vorige twee edities van #steunkousen roept Eén op om op 21 maart opnieuw twee verschillende sokken aan te doen. Twee verschillende sokken zijn het symbool geworden van Werelddownsyndroomdag en tonen aan dat anders zijn dik oké is.
Net als vorig jaar slaat Eén de handen in elkaar met Veritas om sokken te verkopen voor het goede doel. Nieuw is dat Dieter Coppens samen met zijn partner van hun grafisch bureau deze kousen zelf ontworpen heeft. Ze kregen inspiratie voor de ontwerpen van – hoe kan het ook anders – Lisa, Hélène, Lore, Kevin, Martijn en Pieter. De zes reisgenoten uit het eerste en vierde seizoen van Down the road zijn alvast dolenthousiast over het eindresultaat. De collectie bestaat uit twee mannenparen, twee vrouwenparen en twee kinderparen met verschillende afbeeldingen.


Per verkocht paar sokken schenkt Eén 1 euro aan een goed doel. De opbrengst van de steunkousen die Eén samen met Veritas verkoopt, gaat dit jaar naar VillaVip. De sokken zijn verkrijgbaar bij Veritas sinds vrijdag 5 maart.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Worstenkaarting en ribbetjesfestijn bij de FOS Dakota’s

De tweejaarlijkse worstenkaarting van de FOS Dakota's vindt plaats op zaterdag 20 april. 🃏 Inschrijven kan via de website of via volgende link: https://forms.gle/yRDApPAiwbH55mJNA Wie wil...

Steunactie slachtoffers brand

Dit is de link. https://steunactie.be/fundraiser/steun-gezin-bianca-degroote/-34432

PAASEVENEMENT

Kom op paasmaandag 1 april naar het Dorpsplein voor het jeugdhuis Neen, dit is geen grap! Tijdens het event is er van 12u30 tot 17u...

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg