18 C
Bredene
donderdag, 07 juli 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsRandy’s rubriekje: Het geboortebos

Artikel

Randy’s rubriekje: Het geboortebos

In 2020 werd mijn jongste dochter, Jasmijn, geboren. Dus kreeg ik als ouder een uitnodiging voor de inhuldiging van het nieuwste deel van het geboortebos. Het geeft toch altijd iets extra aan een reportage als je zelf betrokken bent.

Mijn 3-jarige dochter Lauren, mijn vrouw en ik gingen op zoek naar het naamlabeltje van mijn kleinste. En ja hoor, daar stond ze. Nog een pril boompje die uit zal groeien tot een mooie sterke boom. Net zoals we willen dat onze kinderen opgroeien tot mooie sterke personen.

De eerste bomen werden trouwens al aangeplant in 2000. 21 jaar geleden. Misschien zijn er al enkele van toen, die ook al kinderen hebben. Hoe mooi zou dat niet zijn?

Ook sterrenkinderen krijgen een boom in het bos. Iedereen maakt immers deel uit van onze warme gemeente, ook deze die we het hardst missen.

Wie nog specifieke vragen heeft over het geboortebos, mag deze altijd mailen naar info@nieuwsbredene.be

Warme groeten,

Randy Vanderputte

Vorig artikelMedusa Diving Team
Volgend artikelVoorleesweek

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Gevonden

Luna en Eliana zijn teruggevonden

Flor blogt: Op zoek naar een cabaretière uit eigen streek

Terwijl Flor dit stukje afsluit, vraagt hij zich af of lezers soortgelijke cabaretières uit het verleden van eigen streek kennen. https://florsnieuweblog.blogspot.com/2022/07/helene-marechal-en-de-zoektocht-naar.html

Kinderrommelmarkt

Heb je speelgoed, beertjes of spelletjes die je niet meer gebruikt?Op deze rommelmarkt krijgen kinderen de kans om een centje bij te verdienen en...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg