8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Op heterdaad betrapt!

Artikel

Op heterdaad betrapt!

In de nacht van dinsdag op woensdag kon de politie van Bredene/De Haan twee jonge kerels op heterdaad oppakken die diefstallen pleegden uit auto’s.

Rond 01:45u merkte een politiepatrouille verdachte gedragingen in een geparkeerd voertuig in de Parklaan te Bredene. Twee jonge mannen die het voertuig verlieten werden gecontroleerd en het bleek dat ze zonet een diefstal hadden gepleegd uit het voertuig. Ze werden opgepakt.

Uit nader onderzoek bleek dat ze ook al diefstallen hadden gepleegd uit andere voertuigen. In totaal bleek het om vier effectieve diefstallen uit voertuigen en vier pogingen daartoe te gaan in de Parklaan, Peter Benoitlaan, Duinenstraat, Nukkerstraat, Fritz Vinckelaan, Polderstraat en Ploegstraat. De buit bestond uit merkzonnenbrillen, cash geld, sigaretten, een muts, een bankkaart, e.d.

Ze bekenden de feiten.

Het gaat om een 17-jarige en een 20-jarige Bredenaar. De minderjarige werd voorgeleid bij de jeugdrechter en kreeg voorwaarden opgelegd, terwijl de meerderjarige zich op latere datum zal moeten verantwoorden voor de rechtbank.

Bron: Lokale Politiezone Bredene/De Haan

Vorig artikelFoto-Anja is 10 jaar
Volgend artikelPaaszoektocht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg