16.1 C
Bredene
vrijdag, 06 augustus 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Nathalie schenkt 1.000 euro aan La Paloma

Artikel

Nathalie schenkt 1.000 euro aan La Paloma

Nathalie Vynck verkocht tijdens de lockdownperiode sfeer- en theelichtjes en kaarsen die ze zelf vervaardigde. Met de opbrengst steunt ze elk jaar La Colomba, een plaats waar mensen met een beperking onder begeleiding kunnen wonen, in de Zegelaan. “De droom van de 35 bewoners is om samen eens naar Pairi Daiza te gaan”, vertelt Nathalie.

“De uitbaters van La Colomba, moeder en zoon, Veronique Daman en Gaetan De Jonghe, verdienen alle steun.” In totaal mocht Nathalie een cheque overhandigen van 1.000 euro. “Een zeer welgekomen schenking”, klinkt het bij de uitbaters.

Op 25 april, als de coronamaatregelen het tegen dan toelaten, organiseert Nathalie een kippenfestijn ten voordele van La Colomba. “We geven een halve kip met frietjes voor 15 euro. Het kippenfestijn gaat door in basisschool De Zandlopertjes”, aldus Nathalie.

Inschrijven kan via storting op rekeningnummer BE16 0003 7038 2574 met vermelding aantal personen en telefoonnummer.

Op de foto herkennen we Veronique, Gaetan en Nathalie bij de overhandiging van de cheque.

Foto en tekst: Jeffrey Roos

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Triple-S

Begin dit jaar hebben Angelique Devos en Kelly Renaudin een nieuwe online webshop opgestart, nl. Triple-S, een webshop in erotische artikelen, lingerie,...

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van tien inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van...

win een billenkar voor 1 dag

Win een billenkar voor één dag met heerlijke streekpicknick bij de cel Kusterfgoed Het enige dat je hoeft...
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg