22.5 C
Bredene
dinsdag, 17 mei 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsMaaltijden aan huis, iets voor jou?

Artikel

Maaltijden aan huis, iets voor jou?

Lukt het even niet omwille van gezondheidsredenen of familiale redenen om zelf dagelijks een potje te koken, dan kan men beroep doen op de dienst maaltijden aan huis. Iedere Bredenaar die omwille van gezondheids- of andere redenen niet zelf kan instaan voor het bereiden van een maaltijd, kan beroep doen op deze dienst.

De maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een dessert. De verse maaltijd, bereid in het woonzorgcentrum Jacky Maes, wordt gekoeld aan huis geleverd en kan opgewarmd worden in een microgolfoven.

Er kan dagelijks een maaltijd besteld worden, ook op zon- en feestdagen. De kostprijs per maaltijd varieert momenteel tussen de 3,79 EUR en 9,03 EUR en wordt berekend op basis van uw maandelijks inkomen.

Meer info:

OCMW Bredene

059/33 97 70

info@ocmwbredene.be

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Betsy voor Jaan

Binnenkort stookt Brouwerij Betsy 'Gin For Jaan', ten voordele van boccia-atleet Jaan PeeneEen mooi initiatief.

Opening Indian Tandoori Grill

In de Kapelstraat 33 werd ook een nieuwe zaak geopend, namelijk de Indian Tandoori Grill.Je kan er heerlijk Indisch eten en afhalen. Elke dag open...

Dag van de zorg

Zondag was het de Dag van de zorg. Enkele zorginstellingen hielden een opendeurdag. Hier vindt u ons fotoverslag van bij wzc Jacky Maes en Westerhauwe...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg