Inforeeks: Start je eigen zaak op oudere leeftijd

0
26
eigen zaak vanaf 50

Integraal VZW (de 50+ ondernemerswerking van UNIZO en Liantis) organiseert vanaf eind november 2021 op 4 plaatsen in Vlaanderen een 3-delige informatiereeks over het starten met een eigen zaak op oudere leeftijd. 50-plussers die dromen van een eigen zaak kunnen kosteloos deelnemen.

Een zaak starten op oudere leeftijd zit in de lift. Steeds meer mensen zijn zinnens (in bij- of hoofdberoep of zelfs gecombineerd met hun pensioenuitkering) als zelfstandige aan de slag te gaan. Daarom hoeft het geen betoog dat “START 50+” ook bijdraagt tot meer lokaal ondernemerschap: hoe meer nieuwe starters in de gemeente, hoe sterker het lokale economische weefsel!

Praktisch
Deze 3-delige namiddagreeks informeert “senior-starters” over de belangrijkste aspecten die bij de opstart van een zelfstandig beroep op oudere leeftijd om de hoek komen kijken.

Het initiatief kan rekenen op de medewerking van deskundige gastsprekers van VDAB, UNIZO, Liantis en het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Op de website www.ondernemen50plus.com (rubriek ‘Ons Aanbod – Start 50+’) kunnen belangstellenden alle relevante informatie raadplegen en gratis voor de regionale informatiereeks in de directe omgeving inschrijven. De rechtstreekse link naar het programma op de website is: https://www.ondernemen50plus.com/kopie-van-inforeeks-denk…

Meer info:
Gemeentelijke sociale dienst
059 33 97 70
socdienst@bredene.be