18 C
Bredene
donderdag, 07 juli 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsGroene pluim

Artikel

Groene pluim

Groen beloont jaarlijks een inwoner of vereniging, die zich ingezet hebben voor de groene zaak, met een ‘groene pluim’. Op zondag 19 december ontvingen Ruben Bonte en de Natuurwerkgroep De Zeekoet met een jaar vertraging hun pluim in de vorm van een kunstwerk van plaatselijk kunstenaar Mathieu Dept.

Groen heeft een traditie om jaarlijks een verdienstelijke inwoner en een belangrijke vereniging onder een groene kijker te zetten, die ontvangen dan een groene pluim. Afgelopen zondag ontvingen Ruben Bonte (2021), groentebedrijf ‘Het Laatste Veld’, en de Natuurwerkgroep De Zeekoet (2020) hun pluim in de vorm van een kunstwerk van kunstenaar Mathieu Dept.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Oliebestrijdingsoefening in windmolenparken

Dinsdag vond een oefening plaats op zee waarbij een gesimuleerde olievlek binnen de windmolenparken werd opgeruimd. Het doel van deze oefening was het...

Open Speelpleindag 2022

Speelpleinwerking Jokkebrok organiseert in de zomermaanden een aanbod voor kinderen en tieners van 3 tot 14 jaar. Gedragen door trotse vrijwilligers! Zondag organiseren ze een...

Duynewake

De editie 2022 van de Duynewake is er een van herbe(g)(z)innen. Onze huisfotograaf Patrick Boucqaert zorgde voor dit fotoverslag.

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg