12.1 C
Bredene
vrijdag, 17 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws GEZOCHT: ‘Oud’-roeiers van de Sport Nautique

Artikel

GEZOCHT: ‘Oud’-roeiers van de Sport Nautique


Ondertussen is het wel geweten dat de Oostendse roeiclub KRNSO dit jaar zijn 150 jarig bestaan viert.

Tussen zaterdag 21/8 en zondag 29/8 is er een heuse feestweek opgezet met verschillende sportieve en minder sportieve activiteiten.

Eén van de hoogtepunten is de ‘family happening’ als week-afsluiter. Deze dag willen we reserveren om – al wie nog geroeid heeft in Oostende, terug welkom te heten voor een hapje, een drankje en een leuk optreden van de lokale coverband bij uitstek ‘Out of Service’.

 Oude koeien uit het kanaal halen

Op ons feestplein (Prins Albertlaan 104 Oostende) en in een gemoedelijke sfeer willen we oudere en jongere KRNSO-ers bij elkaar brengen om leuke anekdotes terug naar boven te halen of wie weet nog eens in een boot te stappen.

Zonder twijfel wordt dit een leuke namiddag; ontvangst om 11h, om rond 16h af te ronden met de laatste noten van het optreden.

Vele ex-roeiers werden ondertussen via sociale media terug opgevist maar we zijn ervan overtuigd dat de traditionele pers ook hier kan toe bijdragen.

Spoorloze Roeier? Interesse? Graag inschrijven voor 20/8 via info@krnso.be of bollenberg56@hotmail.com

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Zonnebloem van wel 4 meter hoog

Een zonnebloem kan in de meeste gevallen zo’n drie meter hoog groeien. De zonnebloem bij de familie Singh Kashmir uit de Nukkerstraat...

Verkeers- en geluidshinder Kapelstraat

Vrijdag 17 september in de Kapelstraat ter hoogte van residentie Europa (tegenover MEC Staf Versluys). Deze uitzonderlijke hinder is...

3de prikken Pfizer voor personen met verminderde immuniteit!

In het vaccinatiecentrum Bredene/De Haan worden vanaf dinsdag 28 september 1.224 extra 3de prikken van het Pfizer-vaccin voorzien voor personen met verminderde immuniteit....
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg