17.7 C
Bredene
woensdag, 10 augustus 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsDomein Grasduinen opnieuw bereikbaar via verschillende toegangswegen

Artikel

Domein Grasduinen opnieuw bereikbaar via verschillende toegangswegen

De voorbije maanden zorgden de werken in en rond het domein Grasduinen ervoor dat er een minimale bereikbaarheid was via de wandelpaden. Tijdens de zomer zal het domein opnieuw via meerdere wegen bereikbaar zijn. Er zijn 5 toegangswegen langs waar men het domein Grasduinen kan bereiken.


Bereikbaar:
Toegangsweg via Zandstraat (naast Ofleur): deze is open, hier wordt niet gewerkt.Toegangsweg via Koningin Astridlaan: In de Koningin Astridlaan, waar de voorbije maanden werd gewerkt, worden op dit ogenblik asfalteringswerken uitgevoerd.

Op dinsdag 6 juli wordt de afsluiting geplaatst langs camping Costa en wordt, na een maaibeurt, de toegang tot het domein Grasduinen via de Koningin Astridlaan geopend.Toegangsweg via Duinenstraat: deze wordt momenteel gebruikt als werfweg.

De aannemer zorgt ervoor dat de toegangsweg vanaf eind deze week kan gebruikt worden.Toegangsweg via Zandstraat naast parking: deze is open maar nog niet afgewerkt en dus moeilijker bereikbaar. Hier moet het gras nog worden ingezaaid.Op donderdag 8 juli worden de toegangen van de campings (Metsu) terug in steenslag aangelegd.

Niet bereikbaar:
Toegang via Klemskerkestraat: deze toegangsweg zal begin augustus worden voorzien van voorlopige steenslag, waardoor Grasduinen momenteel langs deze weg niet bereikbaar is.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Jeugddienst organiseert ‘Poolparty’

Op vrijdagavond 5 augustus 2022 van 19 tot 22 uur organiseert de Jeugddienst van Bredene een ‘Poolparty’ in het zwembad Ter Polder aan de...

Werken terug opgestart

Nu het bouwverlof gedaan is kunnen de werken rond de wijk van het sportcentrum opnieuw opstarten. Vanaf maandag 8 augustus 2022 starten de werken in...

Romeins Archeologisch museum met Vl@s Bredene

Donderdag 18 augustus 2022 om 14.30 uur wacht de gids ons op aan het Romeins Archeologisch Museum, Marktstraat 25, 8460 te Oudenburg. In Oudenburg trokken...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
68VolgersVolg