14.5 C
Bredene
maandag, 18 oktober 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws De waarmakers

Artikel

De waarmakers

Onlangs deed cultuur- en bewegingsschool Sykyc mee aan een initiatief, genaamd ‘De waarmakers’. Daarin deelden zij hun droom, een project dat ze graag zouden realiseren voor al hun leden en families, vrienden, enz. Vijf dromen werden door de organisatoren (het Nieuwsblad en Axa) geselecteerd per provincie en zij werden verkozen voor de provincie West-Vlaanderen!


Hun droom is een rollerdisco-evenement voor het hele gezin! Waarbij de hoofdact een heuse rollerbaan wordt met discolampen en swingende muziek, maar waarbij ze ook rekening houden met de totaalbeleving en de mogelijkheden voor alle leeftijden. We zetten dus ook in op diverse workshops in thema, een speelparadijs voor de allerkleinsten en een gezellige zithoek met milkshakes, donuts, … Kortom, alles wat past bij een fluo-retro-rollerparty!Om een nog beter idee te verkijgen, kun je hun moodboard hieronder even nakijken.
Als ze effectief winnen van de andere kandidaten, dan wordt hun evenement gesponsord door het Nieuwsblad en Axa. Dan ontvangen zij een budget waarmeeze hun droom in vervulling kunnen laten gaan en waarbij jullie nu alvast allemaalvan harte worden uitgenodigd om te komen meevieren!


Hoe kunnen ze winnen:
Om effectief te winnen, hebben ze massaal jullie hulp nodig!Er moet namelijk vanaf NU maandag, 11 oktober, gestemd worden op het beste idee. De vereniging en het idee met de meeste stemmen wint!
Je kunt stemmen door de app van het Nieuwsblad te downloaden en naar de homepagina te gaan (zelf of via de QR code in bijlage). Daar kies je voor de banner ‘De waarmakers’ en stem je op de Rollerdisco van Sykyc!

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Trajectcontrole Brugse baan

Om de verkeersveiligheid te verhogen installeerde het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) al een tijdje geleden een trajectcontrole langs de N9 op...

Kristof loopt voor zijn dochter Camille die een zeldzame stofwisselingsziekte heeft

Bredenaar Kristof De Stickere bereidde zich voor op de halve Marathon des Sables in Peru, maar door gekende redenen werd deze voorlopig...

‘No Time to Die’ is een goeie Bondfilm maar benieuwd hoe de saga verder zal gaan

Zit u momenteel ook voortdurend met die dang daga dang dang-oorwurm, waarmee elke James Bond-film opent, in uw het hoofd? Dan bent...
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg