Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

-3.7 C
Bredene
zaterdag, 02 december 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsBurgemeester sluit Bredense woonzorgcentra voor bezoek

Artikel

Burgemeester sluit Bredense woonzorgcentra voor bezoek

Tot de vaccinatie van zowel bewoners als personeel is afgerond zullen de woonzorgcentra Jacky Maes en Westerhauwe gesloten blijven voor bezoek. Dat heeft de Bredense burgemeester Steve Vandenberghe vrijdag beslist. Enkel bewoners, personeel en personen die door de directeur worden toegelaten en die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de woonzorgcentra, krijgen toegang.

“Ik ben mijn ervan bewust dat dit een ingrijpende beslissing is, maar als ik zie hoe snel de verspreiding van het COVID-19 virus kan toeslaan in een woonzorgcentrum en zeker nu met de recente uitbraken van de zogenaamde Britse variant van dit virus, dan wil ik dat niet meemaken in Bredene”, verklaart de burgemeester zijn beslissing.

“We zitten in de woonzorgcentra in een cruciale fase: de bewoners mochten vorige week hun eerste vaccinatie ontvangen. De vaccinatie van de medewerkers staat binnenkort gepland. De bewoners in onze woonzorgcentra zijn nog niet beschermd, rekening houdend met een activatieperiode van het vaccin dat ongeveer 10 à 14 dagen bedraagt.

Ook het tweede vaccin moet kunnen volgen om volledige zekerheid te hebben. En nogmaals, ik ben mij bewust van deze ingrijpende beslissing, maar ik neem deze vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en de overtuiging dat er opnieuw een reëel en ernstige dreiging is voor de gezondheid van de bewoners en medewerkers gekoppeld aan de uitdrukkelijk wens om de vaccinatiecampagne tot een goed einde te kunnen brengen”, geeft burgemeester Steve Vandenberghe aan.

“Ik ben er zeker van dat beide Bredense woonzorgcentra alles in het werk zullen stellen om hun diensten te organiseren om de bewoners na deze beslissing zo goed mogelijk bij te staan en ook de familie voldoende alternatieven te bieden. De beide Bredense woonzorgcentra hebben het voorbije jaar al keihard gewerkt en zullen dat ook blijven doen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te houden. De fysieke gezondheid van de bewoners en personeel van onze woonzorgcentra en bij uitbreiding van alle inwoners primeert”, besluit burgemeester Steve Vandenberghe

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Wu-Shi is nieuw in de Gault&Milliau

Gault&Millau brengt elk jaar per land, een compleet vernieuwde gids met waardeoordelen uit over de 'beste' restaurants. Het is al de 21ste uitgave. Bredens restaurant...

Heel wat speelgoed ingezameld

Gisteren hield Len, zoon van Schepen Kelly Spillier, zijn inzameling voor speelgoed. Er werd 75 euro, heel wat nieuw speelgoed en speelgoed waar amper...

Tom Eerebout

VRTNWS interviewde Bredenaar Tom Eerebout: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/11/30/stilist-tom-eerebout-fashion-talks/

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg