Bredene verwerkomt Bon’Ap – winkel

0
551
Bon'Ap

Op woensdag 30 juni opent Bon’Ap een nieuwe maaltijdwinkel in Bredene, zijn 34e al in Vlaanderen. De grote broer van Buurtslagers strijkt er neer op het Bredene Shopping Center, naast kledingwinkel ZEB. Tijdens de eerste openingsweken kan de klant er genieten van mooie promo’s en leuke openingsacties.

Ruimere openingsuren

Deze maaltijdwinkel zal, net als Bon’Ap Middelkerke, een ander parcours volgen dan zijn medewinkels, omdat het zal meedeinen op de seizoenen en deels mikt op vakantiegangers. ‘We zijn er in de eerste plaats voor de Bredenaars zelf’, steekt Rik Roggeman, regiomanager van Bon’Ap Bredene, van wal. ‘Maar net als in Middelkerke mikken we ook hier op dagjestoeristen en kampeerders.’ Bon’Ap Bredene ligt in de nabijheid van 4 campings, daarom verwacht het team wel wat van de zomervakantie.

Om die vakantiegangers te bedienen is de winkel tot en met 15 augustus ook open op zon- en feestdagen, van 9 tot 12.30 uur.

Assortiment voor elk moment

Elke Bon’Ap heeft zijn gekende slagerijafdeling van Buurtslagers met dagvers vlees en charcuterie. De klant kan ook kiezen uit een uitgebreid traiteurassortiment alsook handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades en (warme) broodjes. Die worden dagvers ter plaatse bereid.

Naast de Click&Collect-service, speelt Bon’Ap ook in op de foodtrend van maaltijdboxen. Zo kan je voortaan via bonapbox.be een Bon’Ap Box bestellen en betalen. Op de website kies je bijvoorbeeld voor een BBQ-box of lunchbox. Afhalen gebeurt in een Bon’Ap-shop.

Maar waar staat Bon’Ap nu voor? “We willen de maaltijden van onze klant ontzorgen. We willen zoveel mogelijk inspelen op zijn behoeftes en er zijn op ieder consumptiemoment”, aldus William Ally, divisiemanager Sales van Meat&More, de groep achter Bon’Ap.

Klaar voor jouw toptransfer?

Omdat Bon’Ap zo’n sterke groei kent, zoekt de winkelketen extra verkooppersoneel. Daarom lanceerden ze de campagne ‘Klaar voor jouw toptransfer?’ ‘Natuurlijk geen toptransfer puur voor het geld, wel eentje waarbij je kiest voor werkgeluk’, verduidelijkt William Ally. ‘Iedere Bon’Ap-medewerker wordt namelijk persoonlijk gecoacht en krijgt opleidingen, zo maken we werk van ieders talent.’ Het team in Bredene zoekt nog versterking. Solliciteren kan via toptransfer.be.

Bon’Ap is een unieke winkelformule, dankzij de ondersteuning van de groep Meat&More

Naast Bon’Ap baat de groep Meat&More ook meer dan 140 Buurtslagers-verkooppunten uit, gevestigd in supermarkten zoals Delhaize, Carrefour en Smatch. Een groot deel van de productie en distributie van de groep is gecentraliseerd in de hoofdzetel te Aalter. Het succes van Buurtslagers en Bon’Ap is onder meer te danken aan die centrale aanpak.