12.1 C
Bredene
vrijdag, 17 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Bon'App

Artikel

Bon’App

In het Bredene shoppingcenter langs de Brugse Steenweg is een nieuwe winkel gevestigd: Bon’Ap. Het was schepen Alain Lynneel die namens het gemeentebestuur de nieuwe zaak verwelkomde.

Deze maaltijdwinkel zal meedeinen op de seizoenen en mikt deels op dagjestoeristen en kampeerders. Maar toch in de eerste plaats op de Bredenaars. Bon’Ap Bredene ligt in de nabijheid van 4 campings, daarom verwacht het team wel wat van de zomervakantie.
Om die vakantiegangers te bedienen is de winkel tot en met 15 augustus ook open op zon- en feestdagen, van 9 tot 12.30 uur.

De Bon’Ap heeft zijn gekende slagerijafdeling van Buurtslagers met dagvers vlees en charcuterie. Er kan gekozen worden uit een uitgebreid traiteurassortiment alsook handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades en (warme) broodjes. Die worden dagvers ter plaatse bereid.

Naast de Click&Collect-service, speelt Bon’Ap ook in op de foodtrend van maaltijdboxen. Zo kan je voortaan via bonapbox.be een Bon’Ap Box bestellen en betalen. Op de website kies je bijvoorbeeld voor een BBQ-box of lunchbox. Afhalen gebeurt in een Bon’Ap-shop.

Openingsuren
Ma tem Za 8u tot 18u30 – Zo 9u tot 12u30

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Zonnebloem van wel 4 meter hoog

Een zonnebloem kan in de meeste gevallen zo’n drie meter hoog groeien. De zonnebloem bij de familie Singh Kashmir uit de Nukkerstraat...

Verkeers- en geluidshinder Kapelstraat

Vrijdag 17 september in de Kapelstraat ter hoogte van residentie Europa (tegenover MEC Staf Versluys). Deze uitzonderlijke hinder is...

3de prikken Pfizer voor personen met verminderde immuniteit!

In het vaccinatiecentrum Bredene/De Haan worden vanaf dinsdag 28 september 1.224 extra 3de prikken van het Pfizer-vaccin voorzien voor personen met verminderde immuniteit....
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg