Bon’App

0
188
Bon'Ap

In het Bredene shoppingcenter langs de Brugse Steenweg is een nieuwe winkel gevestigd: Bon’Ap. Het was schepen Alain Lynneel die namens het gemeentebestuur de nieuwe zaak verwelkomde.

Deze maaltijdwinkel zal meedeinen op de seizoenen en mikt deels op dagjestoeristen en kampeerders. Maar toch in de eerste plaats op de Bredenaars. Bon’Ap Bredene ligt in de nabijheid van 4 campings, daarom verwacht het team wel wat van de zomervakantie.
Om die vakantiegangers te bedienen is de winkel tot en met 15 augustus ook open op zon- en feestdagen, van 9 tot 12.30 uur.

De Bon’Ap heeft zijn gekende slagerijafdeling van Buurtslagers met dagvers vlees en charcuterie. Er kan gekozen worden uit een uitgebreid traiteurassortiment alsook handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades en (warme) broodjes. Die worden dagvers ter plaatse bereid.

Naast de Click&Collect-service, speelt Bon’Ap ook in op de foodtrend van maaltijdboxen. Zo kan je voortaan via bonapbox.be een Bon’Ap Box bestellen en betalen. Op de website kies je bijvoorbeeld voor een BBQ-box of lunchbox. Afhalen gebeurt in een Bon’Ap-shop.

Openingsuren
Ma tem Za 8u tot 18u30 – Zo 9u tot 12u30