BJ Create

0
180
toogbank

BJ Create uit Bredene bouwde een van de ongetwijfeld meest indrukwekkende toonbanken van Vlaanderen. Vier ton blauw staal en beton, een uniek concept van vorm en uitzicht en plaats voor 888 wijnflessen. Een echte eyecatcher waar we trots op kunnen zijn.BJ Create is een dynamisch staalverwerkingsbedrijf met een hart voor staal. Onze specialiteit is het realiseren van metaalprojecten op maat zoals: trappen, leuningen, aangebouwde terrasconstructies, binnendeuren en ramen, en alle bijzondere metaalconstructies.


Zij handelen elk project af tot in de kleinste details en overstijgen zo de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Projectbetrokkenheid tot in de hoogste graad alsook een open communicatie vormen de gevestigde waarden van BJ Create. Zij behartigen op een persoonlijke manier uw project.


BJ Create is gelegen in het bedrijvenpark ‘Spuikom’, Brugsesteenweg 1, Bredene, ze verwelkomen u graag in onze toonzaal voor al uw kleine of grote projecten. Ze beschikken over een ontwerp/tekenbureau en lasafdeling (Hal 13) en een nieuwe montageafdeling (Hal 6). We hebben een Unizo HIB-label en werken volgens norm EN1090 voor gelaste dragende constructies.


BJ Create bv, Brugsesteenweg 1 B13, 8450 Bredene, 0472 10 40 10, john@bjcreate.be