Beroep doen op een coach? Waarom ook jij niet?

0
62
Brigitte Ballings
  • Je bent niet meer gelukkig in je job
  • Er is een privé situatie waarmee je in de knoop zit
  • Er komt teveel verandering op je af
  • Je droomt van een ander leven
  • Je gaat ten onder aan stress
  • Jouw perfectionisme doet jou de das om
  • Je wil je beter positioneren als manager

Dat zijn allemaal redenen waarom cliënten komen aankloppen bij Bounce Back Coaching … en er zijn er nog zoveel meer.

Als ICF (International Coach Federation) gecertificeerde coach, met een specialisatie in stress en burn-out coaching en perfectionismecoaching, begeleid ik jou graag in situaties van transitie, verandering, verlies …

Hoe fijn is het niet om te beseffen dat je er op die uitdagende momenten niet alleen voor staat!

Wat moet je weten over coaching?

Elk coachingtraject start met de vraag: “Wat wil je bereiken na dit traject? Wat wil je anders doen?” – we werken dus met concrete doelstellingen.

Een coachingtraject instappen vraagt ook een engagement van jou … want jij alleen kent het antwoord op je vragen. Ik ben er om je te helpen om de antwoorden gemakkelijker te vinden.

Een coachingtraject vraagt ook een beetje durf om je comfortzone te verlaten en jezelf in vraag te stellen.

Een coachingtraject brengt je sowieso nieuwe invalshoeken mee “oh zo had ik het nog niet bekeken” is een zinnetje dat ik vaak hoor.

Praktisch gezien?

De coaching sessies kunnen doorgaan op verschillende manieren:

  • liefst online, dat is het meest veilige en ook veel makkelijker in te plannen voor jou en voor mij
  • via wandelcoaching, want op 3 minuten staan we van in mijn praktijkruimte in de duinen en op het strand
  • uiteraard ben je ook welkom “live” in mijn praktijkruimte (met alle nodige veiligheidsmaatregelen)

Wil je helemaal alleen aan de slag? Dan heb ik speciaal voor jou een online programma uitgewerkt waar je op jouw ritme de SWITCH in jouw leven mee kan realiseren “SWITCH+Bounce Back”.

Of we nu samen aan de slag gaan, of je werkt op je eentje, we starten altijd met een kennismakingsgesprek (dat altijd online doorgaat). Tijdens dat gesprek – dat al een mini-coaching is – gaan we dieper in op je coachingvraag en maken we concrete afspraken.

Wie ben ik?

Ik ben Brigitte, 57 jaar, een aangespoelde Bredenaar, waar ik met mijn man Francis sinds 2014 woon. Ik studeerde af als licentiate Romaanse filologie (leerkracht Frans), maar kreeg nooit de kans om les te geven (door de crisis in het onderwijs eind jaren 80). Ik koos voor een carrière in de financiële sector, waar ik 31 jaar werkzaam was. Ik verliet de bank in juni 2017 en richtte mijn bedrijf “Bounce Back Coaching” op. Ik ben gecertificeerd coach (International Coach Federation) en erkend stress en burnout coach. Ik begeleid actieve professionals die op een cruciaal transitiemoment in hun leven staan en op zoek zijn naar meer veerkracht om hun eigen pad te vinden en te blijven bewandelen. Mijn motto is: We hebben allemaal twee levens, het tweede begint de dag dat je beseft dat je er maar een hebt (Confucius).

Wil je meer weten over mij?

Neem een kijkje op mijn Facebookpagina

https://www.facebook.com/brigitteballingscoaching/

of op mijn website

www.brigitteballings.be

Wil je een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij? Volg dan deze link: 

PS – voor alle vraagstukken en challenges die te maken hebben met je loopbaan, kan je bij mij terecht met de loopbaancheques van de VDAB  waar je  voor 40 EURO recht hebt op 4 uur top kwaliteit loopbaanbegeleiding. De meerkost wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid (dat doe ik via het erkende loopbaancentrum @A-Lissome Coaching & Training).