Aan iedereen die zorgt … “Ik hou van u”

0
165
wzc Jacky Maes

De coronapandemie zorgt er ook dit jaar voor dat er geen opendeurdag kan doorgaan in het woonzorgcentrum Jacky Maes. Het woonzorgcentrum laat deze bijzondere dag (en zelfs week) niet zomaar voorbijgaan.

De ‘Week van de Zorg’ start op maandag 15 maart en eindigt met de feestdag Dag van de Zorg op zondag 21 maart. “De mensen van de zorg verdienen deze feestweek. Met de campagne ‘Ik hou van u’ wordt ode gebracht aan iedereen die zorgt. Zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers krijgen alle aandacht die ze verdienen met deze jaarlijkse nationale campagne”, geeft schepen van sociale zaken Eddy Gryson aan.

“Ik hou van u”

Ook Bredene sluit met de woonzorgcampus Jacky Maes graag aan op deze belevingsweek in het teken van de zorg. De campagne wordt kracht bijgezet door op de woonzorgsite en in het straatbeeld de Dag van de Zorg in de kijker te zetten.

“Op de dag van de zorg op zondag 21 maart wordt op sociale media (via de facebookpagina Welzijn Bredene) een dikke dankjewel gezegd aan onze eigen zorgmedewerkers op de site WZC Jacky Maes.

We verwennen hen ook met wat lekkers. Na een jaar waarin de coronapandemie keihard toesloeg, kijken we vol bewondering naar onze strijdende helden van de zorg. We houden van U…. ook in Bredene”, zegt schepen Eddy Gryson.