Werken in Duinenstraat: volg de omleiding

0
425

Watermaatschappij De Watergroep zal vanaf dinsdag 4 februari a.s. werken uitvoeren in de Duinenstraat en dit ter hoogte van de toekomstige toegangsweg naar Grasduinen. De werken zorgen ervoor dat de Duinenstraat voor een viertal weken onderbroken zal zijn.

In de Duinenstraat wordt een nieuwe rioleringsput geplaatst die zal worden aangesloten op de riolering van Aquafin. Om deze rioleringsput te kunnen plaatsen moet de waterleiding worden verplaatst. Door deze ingrijpende werken zal er in de Duinenstraat (tussen Wilgenlaan en Schoollaan) gĂ©Ă©n verkeer mogelijk zijn. Er wordt een omleiding voorzien. De woningen van de inwoners uit het gedeelte Duinenstraat waar wordt gewerkt blijven bereikbaar. Ook de garages blijven zo veel als mogelijk bereikbaar.  Ook Slagerij Dumalin blijft bereikbaar.

Kapelstraat opnieuw open

Ondertussen zal de Kapelstraat vanaf maandag 3 februari opnieuw geopend zijn voor het verkeer. Het gemeentebestuur heeft pas toestemming gegeven om de werken in de Duinenstraat uit te voeren na de werken in de Kapelstraat.