Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

-2.5 C
Bredene
zaterdag, 02 december 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsUpdate Corona 4/05/2020

Artikel

Update Corona 4/05/2020

Gezamenlijke verklaring van het gemeentebestuur en de Bredense basisscholen

Heropstart Bredense basisscholen

De Bredense basisscholen gaan vanaf vrijdag 15 mei a.s. opnieuw open. Het gemeentebestuur biedt scholen de mogelijkheid om, bij plaatsgebrek, gebruik te maken van gemeentelijke lokalen (gemeenschapscentrum, sportcentrum, Creatuur, MEC Staf Versluys).

De heropstart van de scholen zal gebeuren op een beperkte manier:

1) In elke school zullen er lessen worden voorzien in het 1e, 2e en 6e leerjaar volgens de onderrichtingen die door de Vlaamse overheid werden uitgevaardigd. Elke school doet dit op de eigen manier.

2) Voor de andere kinderen wordt noodopvang voorzien.

Opgelet: Als dit betekent dat niet alle kinderen volgens de vooropgestelde veiligheidsmaatregelen naar school kunnen komen, dan zullen de scholen hier per school een beslissing in nemen.

Bevraging van alle ouders

De komende dagen zullen de scholen de ouders van hun leerlingen contacteren en bevragen over de intentie om terug naar school te komen. Deze bevraging zal ook gebeuren bij de kinderen die niet naar school moeten komen (kleuters, 3e, 4e en 5e leerjaar). Daarnaast wordt ook gevraagd of gebruik wordt gemaakt van de buitenschoolse kinderopvang. Op deze manier willen de scholen en het gemeentebestuur tijdig nagaan welke kinderen naar school komen en, indien nodig, anticiperen om beperkingen op te leggen. Het is voor de scholen immers onmogelijk om ALLE kinderen opnieuw op te vangen.

Voorrangsregels voor noodopvang

Het gemeentebestuur en de Bredense scholen vragen om de kinderen NIET naar school te brengen als de ouders zélf in opvang kunnen voorzien, zélf kunnen thuis blijven of van thuis uit kunnen werken. Kinderen kunnen gebruik maken van de noodopvang in de scholen indien:

· Er is specifieke voorrang voor kinderen van ouders die in de zorgsector werken, ouders die werken in specifieke diensten die de aanpak van de coronacrisis rechtstreeks ondersteunen en ouders in veiligheidsdiensten.

· indien de grootouders 65 jaar en ouder zijn en dus de kinderen niet mogen opvangen

· De werkende ouders HELEMAAL NIET in opvang kunnen voorzien (scholen kunnen hiervoor attesten opvragen!)

Via deze gezamenlijke verklaring wil het gemeentebestuur samen met de Bredense basisscholen dan ook met aandrang oproepen om kinderen die niet naar school moeten komen, ook niet naar school te sturen! Indien nodig en indien de scholen geen VEILIGE OPVANG kunnen garanderen, zullen scholen genoodzaakt zijn beperkingen in te voeren in de opvang.

KINDEREN DIE ZIEK ZIJN OF WAARVAN EEN OUDER ZIEK IS BLIJVEN THUIS!

Ouders die genoodzaakt zijn gebruik te maken van de noodopvang in de scholen worden gevraagd om dagelijks de temperatuur van de kinderen te nemen VOOR het kind naar school te brengen! Breng uw kind NIET naar de school of BKO bij een lichaamstemperatuur van 37,5° C of hoger.

Buitenschoolse kinderopvang

In alle Bredense lagere scholen wordt de voor- en naschoolse noodopvang gegarandeerd. Ook in de BKO (buitenschoolse kinderopvang van het gemeentebestuur) is er voor- en naschoolse opvang. De BKO is hiervoor geopend van 6u30 tot 9 uur en van 16 tot 19 uur (op woensdag van 12 tot 19 uur). Voor de inschrijving worden dezelfde strikte beperkingen voorzien als bij de noodopvang. Dit betekent dat alle kinderen in bubbels (per school) worden opgevangen. Ook binnen de werking van de BKO wordt met een maximum capaciteit gewerkt waarbij de voorrangsregels (zie hierboven) worden toegepast.

Speciaal informatienummer

Voor wie vragen heeft over deze beslissingen wordt met aandrang verzocht om via deze weg contact te nemen met het gemeentebestuur en de reguliere communicatiekanalen van het gemeentebestuur niet te belasten. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8 en 20 uur.

Informatienummer gemeente: 0490 64 93 78 (noodplancoördinator Philippe Peeters)

Men kan ook een e-mail sturen naar infodienst@bredene.be

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Tom Eerebout

VRTNWS interviewde Bredenaar Tom Eerebout: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/11/30/stilist-tom-eerebout-fashion-talks/

Bingo-avond

Vooruit Bredene organiseerde zaterdagavond en gezellige bingo in Hippo12. Heel wat mensen gingen met een mooie prijs naar huis.

Voor 4 of 11 euro naar de psycholoog, niet zo’n gek idee!

Er wordt op alle vlakken erg veel van ons verwacht. Soms kan het te veel worden. Je geest en je lichaam geraken overbelast. Je...

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg