13.8 C
Bredene
zaterdag, 25 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws SOIREES STAMINEE, samen online bier proeven

Artikel

SOIREES STAMINEE, samen online bier proeven

Op 18/10/20 moest de horeca noodgedwongen een maand de deuren sluiten omwille van de coronacrisis. Dat betekent dat wij bierliefhebbers tot minstens midden november niet kunnen genieten van elkaars gezelschap, noch van een heerlijk gebrouwen speciaalbiertje in onze favoriete kroeg … laat Katie Van de Weghe

ons weten. Ze is de sterke dame achter Queens of hop.

Queens of Hop heeft alvast voor een alternatief gezocht én gevonden hebben. Ze presenteren daarom trots hun nieuwste concept: SOIREES STAMINEE, 4 bierige avonden bij je thuis in het teken van bier. Tussen 31/10 en 15/11 organiseren we 3 online bierproeverijen, telkens in een ander thema én een online bierquiz waar nog eens leuke (bier)prijzen mee te winnen vallen. Het bier kan telkens besteld worden tot en met de donderdag en wordt op vrijdag of zaterdag bij je thuis geleverd.

De bierpakketten zijn geschikt voor 2 personen, maar wie wil kan uiteraard ook alleen proeven. Wie alle 3 de bierpakketten bestelt, kan ook gratis deelnemen aan de online bierquiz.

Alle pakketten kunnen online besteld worden via https://www.queensofhop.be/…/Soir%C3%A9es-Stamin%C3%A9e…

De planning ziet er verder als volgt uit:

Za 7/11: Online bierproeverij – Rondje Europa

België mag dan het bierland bij uitstek zijn, ook andere Europese landen hebben zich intussen mooi gevestigd op de craft bier markt. We proeven 6 verrassende bieren uit 6 verschillende Europese landen. Prijs van het bierpakket: 25 EUR, online proeverij inbegrepen.

Za 14/11: Online bierproeverij – “A year in beer”

Corona. We kenden het tot een jaar geleden enkel als bier, maar de voorbije maanden domineerde het gelijknamige virus het nieuws en ons leven. Toch zijn er in deze periode ook een aantal verrassende, nieuwe bieren op de markt gekomen. We proeven en bespreken 6 nieuwe bieren die de voorbije maanden werden gelanceerd. Prijs van het bierpakket: 22,50 EUR, online proeverij inbegrepen.

Zo 15/11: De 1e grote Queens of Hop online bierquiz

Een leuke quiz met 100 vragen over bierige onderwerpen waarbij een aantal leuke prijzen te winnen zijn. Prijs per deelname: 7,50 EUR – gratis voor wie alle 3 de bierpakketten bestelt.

Meer info via:

www.queensofhop.be/online-store

• queensofhop@gmail.com

• 0475 55 76 25

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Op 25/09/2021 wordt de jaarlijkse wielerwedstrijd Ethias Cross gehouden.

Zoals voorgaande edities wordt de wedstrijd opnieuw gehouden op het domein Grasduinen. Vanaf 09u30 tot 20u00 is de Duinenstraat...

Dinsdagmarkt blijft voorlopig in volle opstelling

Traditioneel wordt vanaf de eerste dinsdag van oktober de opstelling van de wekelijkse markt terug in wintermodus voorzien. Er...

Foute Fuif 2021

We hebben er een jaartje langer moeten naar uitkijken, maar 6 november mag jouw foutste outfit terug uit de kast!
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg