Nieuw gezicht bij Nieuwsbredene.be

0
361
Lars Cattrijsse

Sinds 2 februari 2020 werden wij, Kelly Spillier en Randy Vanderputte, de nieuwe beheerders van Nieuwsbredene.be. We zijn steeds op zoek naar enthousiaste mensen die graag verslag willen uitbrengen over het reilen en zeilen van onze mooie gemeente.

Zo kwamen wij bij Lars Cattrijsse terecht. Hij is de nieuwe reporter voor Nieuwsbredene.be. Lars kent onze gemeente dan ook uit zijn (jeans)broekzak, drinkt graag eens een pintje om zijn netwerk uit te breiden en is ook van een jongere generatie – wat hij ons graag duidelijk maakt. 

Door deze uitbreiding kunnen we ook beter garanderen dat er zeker één iemand van ons aanwezig zal zijn om verslag uit te brengen waar we welkom zijn op diverse feesten, projecten en activiteiten die van Bredene zo’n ongelooflijk warme en gezellige gemeente maken… Uiteraard van zodra dat weer kan en mag.

Naast de reguliere werking van Nieuwsbredene.be, zal de Instagrampagina actiever worden gebruikt. Het is de bedoeling om via onze stories alles wat er plaatsvindt in Bredene te promoten en duidelijk te maken waar je ons kunt vinden. Volg ons hier: nieuwsbredene

Ook onze huisfotograaf Patrick Boucqaert blijft prachtige fotoreportages maken voor onze site en facebookpagina.

Alvast welkom in ons team Lars en gif mo sjette!