12.5 C
Bredene
donderdag, 30 maart 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsNieuw gezicht bij Nieuwsbredene.be

Artikel

Nieuw gezicht bij Nieuwsbredene.be

Sinds 2 februari 2020 werden wij, Kelly Spillier en Randy Vanderputte, de nieuwe beheerders van Nieuwsbredene.be. We zijn steeds op zoek naar enthousiaste mensen die graag verslag willen uitbrengen over het reilen en zeilen van onze mooie gemeente.

Zo kwamen wij bij Lars Cattrijsse terecht. Hij is de nieuwe reporter voor Nieuwsbredene.be. Lars kent onze gemeente dan ook uit zijn (jeans)broekzak, drinkt graag eens een pintje om zijn netwerk uit te breiden en is ook van een jongere generatie – wat hij ons graag duidelijk maakt. 

Door deze uitbreiding kunnen we ook beter garanderen dat er zeker één iemand van ons aanwezig zal zijn om verslag uit te brengen waar we welkom zijn op diverse feesten, projecten en activiteiten die van Bredene zo’n ongelooflijk warme en gezellige gemeente maken… Uiteraard van zodra dat weer kan en mag.

Naast de reguliere werking van Nieuwsbredene.be, zal de Instagrampagina actiever worden gebruikt. Het is de bedoeling om via onze stories alles wat er plaatsvindt in Bredene te promoten en duidelijk te maken waar je ons kunt vinden. Volg ons hier: nieuwsbredene

Ook onze huisfotograaf Patrick Boucqaert blijft prachtige fotoreportages maken voor onze site en facebookpagina.

Alvast welkom in ons team Lars en gif mo sjette! 

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Zomeruur

Niet vergeten! Komende nacht draaien we de klok een uurtje vooruit: 2 uur wordt 3 uur.

Nieuwe inwoners

Gisterenochtend werden de nieuwe inwoners van onze mooie gemeente verwelkomd door het gemeentebestuur. Zij kregen een heerlijk ontbijt voorgeschoteld.

SYKYC wint met elk demoteam

Alle demoteams van Sykyc Cultuur- en Bewegingsschool werden eerste! Demo 1 (-12j) - Eerste plaats - Harley Quinn en the Joker Demo 2 (12 - 17j) -...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg