7.7 C
Bredene
maandag, 03 oktober 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsLe homard et la moule by Seaweedchef tijdens de lockdownperiode

Artikel

Le homard et la moule by Seaweedchef tijdens de lockdownperiode

Mieke & Donald komen de laatste tijd heel vaak op ons scherm terug door hun creatieve manier van koken met zeewier.

Ook in de lockdown laten ze hun klanten niet in de steek door tijdens de weekends in te zetten op take-away gerechten.

Op vrijdag, zaterdag en zondag kan men bij Le homard et la moule terecht voor de afhaalservice met onder meer de keuze tussen kreeft, bouillabaisse, zalm, kroketjes, bisque, nagerechten, dranken, chips en zoveel meer.

Het volledige menu voor take-away kun je raadplegen via de rubriek ‘afhaal’ op de website www.lehomardetlamoule.be .

Graag je bestelling minstens 1 dag vooraf doorgeven via Chefsplace@me.com. Je krijgt dan automatisch een mailtje terug met het bijhorende rekeningnummer.

Mieke & Donald kunnen alvast niet wachten om jullie toch te laten genieten tijdens deze bizarre tijden.

PS: Wil je de acties van jouw zaak tijdens deze lockdown ook in de kijker zetten? Stuur dan een e-mail met jouw actie(s), contactgegevens en een foto naar info@nieuwsbredene.be

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Parkeren plus Zorg: help wie zorgt!

Zorgverstrekkers zoals bijvoorbeeld dokters, kinesisten of zelfstandige verpleegkundigen hebben soms moeite om een geschikte parkeerplaats te vinden bij het afleggen van hun bezoeken. Met...

Jaak en Jacqueline gevierd

Jaak Jonckheere en Jacqueline Aspeslagh vierden hun briljanten huwelijk. NieuwsBredene wenst hen een dikke proficiat met hun 65-jarige huwelijk.

Voordracht “Euthanasie, actuele wetgeving en praktijk”

Op zondag 9 oktober om 10u30 is Dr. François Pauwels te gast in het VC De Fakkel voor de voordracht “Euthanasie, actuele wetgeving en...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
68VolgersVolg