12.4 C
Bredene
donderdag, 28 maart 2024

Volg ons ook op

HomeNieuwsKustbieren

Artikel

Kustbieren

Kustbieren.be is een samenwerking tussen Wenbrew Beer Company uit De Haan-Wenduine, Brouwerij Jus de Mer uit Middelkerke en Brouwerij Betsy uit Bredene.
Zowel inwoners, 2de verblijvers als alle andere bezoekers van onze kustgemeenten willen zij voor onze kustbieren doen kiezen. Meteen willen zij ook de kust mee promoten en een sterke partner zijn voor de lokale horeca, detailhandel, bierhandelaars en andere toeristische diensten.

COAST Blond, COAST Dark, Jus de Mer Blond, Jus de Mer Dubbel 8, Betsy Tripel en Betsy Brunette hebben we samengebracht in de Kustbierenbox.

De Kustbierenbox is te koop bij tal van handelszaken aan de kust en het hinterland. Ontdek de verkooppunten op kustbieren.be . De verkooppunten worden dagelijks bijgewerkt.

Kustbieren.be is officieel erkend door Westtoer.
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Muzikale happening

De Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Bredene houdt een muzikale happening op zondag 5 mei. Zij spelen de mooiste filmmuziek en de favorieten uit hun ruim...

Vacatures bij de gemeente

Diensthoofd ruimtelijk beleid, vergunningen en milieu (A1a-A3a) Deskundige klimaat en omgeving (B1-B3) Afdelingshoofd welzijn (A1a-A3a) Maatschappelijk werker (B1-B3) Diensthoofd burgerzaken (A1a-A3a) Meer op www.bredene.be/vacatures

Steunactie slachtoffers brand

Dit is de link. https://steunactie.be/fundraiser/steun-gezin-bianca-degroote/-34432

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg