16.7 C
Bredene
dinsdag, 19 oktober 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Kerst vier je nooit alleen en al zeker nu niet!

Artikel

Kerst vier je nooit alleen en al zeker nu niet!

Wij nodigen jullie dan ook allemaal uit op “Burgemeester Steve’s Christmas special – live vanuit je kot” in samenwerking met VZW Bono.

Deze unieke kerstactie werd nooit eerder op poten gezet in ons land. De burgemeester zal samen met de voorzitter van de gemeenteraad op 25 december 12 uur live gaan van 10 tot 22 uur via www.kerstspecial.be

Nu we met kerstdag niet samen mogen vieren, wil de burgemeester 12 uur lang virtueel kerst vieren met al zijn inwoners van Bredene en alle sympathisanten van buiten Bredene.

Steve Vandenberghe en Kelly Spillier zullen samen met een team alle Bredenaars gans de dag betrekken (live en virtueel).

Dubbel doel :

Alle mensen die alleen of in beperkt gezin thuis kerst (moeten) vieren, betrekken en aantonen dat ze niet alleen zijn. We laten immers niemand in de steek en willen samen met zo veel mogelijk mensen (virtueel) kerst vieren.

We zullen gedurende die 12 uur ook zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel ( drie goede doelen: zie flyer in bijlage ).

Twaalf uur lang gaan we zeer interactief live met gasten die we (coronaproof) ontvangen , we gaan in Bredene op zoek naar leuke kerst gebeurtenissen met onze vliegende reporters, we betrekken de lokale handelaars, we zorgen voor verrassende getuigenissen, leuke optredens en heel wat meer …. allemaal samen met en door Bredenaars!

Wij zijn alvast super enthousiast!

Helpen jullie deze warme actie de wereld in?

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Werelddag verzet tegen armoede

17 oktober, Werelddag verzet tegen armoede, is de dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de vele mensen die dag in dag uit...

Trajectcontrole Brugse baan

Om de verkeersveiligheid te verhogen installeerde het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) al een tijdje geleden een trajectcontrole langs de N9 op...

Kristof loopt voor zijn dochter Camille die een zeldzame stofwisselingsziekte heeft

Bredenaar Kristof De Stickere bereidde zich voor op de halve Marathon des Sables in Peru, maar door gekende redenen werd deze voorlopig...
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg