Ik koop lokaal – ambassadeur ??

0
511

LETT. is verkozen tot ambassadeur voor Bredene voor de actie ‘ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Dit is een actie georganiseerd door Unizo en provincie West-Vlaanderen. Meer info over de actie via volgende link: https://www.ikkooplokaal.be

“Wij startten 1 jaar geleden onze interieurzaak LETT op. we bieden betaalbare Scandinavische meubelen, decoratie en verlichting aan. We verkopen onze producten en diensten niet enkel via onze online shop www.lett-interior.be , maar ook via de fysieke winkel. Deze is gelegen in de Kapelstraat 173 in Bredene. Door de webshop te combineren met de fysieke winkel kunnen we een veel betere service geven dan de grote online spelers. Zo vinden we fysiek contact met de klant en het geven van interieuradvies heel belangrijk. Door de persoonlijke aanpak zit het vertrouwen tussen ons en de klant zeer goed. Het is leuk om te zien dat deze klanten blijven terugkomen wanneer ze problemen hebben met het inrichten van hun interieur.

We vinden dat gemeenten en steden lokale winkels moeten aanmoedigen en koesteren. Wij zijn immers het kloppend hart van de samenleving. Als ambassadeurs moedigen wij dit sterk aan!”, aldus Carl Van Heuverzwyn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in