Iemand verwennen met nagelverzorgingsproducten? Het kan bij So Fingers!

0
175
So fingers

Even voorstellen.

Ik ben Sofie van So fingers. Mijn salon is een Pronails Premium Salon. Voor de hand,- nagel- en voetverzorging worden uitsluitend Pronails-producten gebruikt. Deze zijn van hoge kwaliteit, 100% vegan en volledig Belgische makelij.

Behandelingen in het salon mogen nu niet, maar toch kan je blijven genieten van deze zalige producten, want er is een uitgebreid ‘ home-care-gamma’ voor zowel handen als voeten. Al deze producten zijn terug te vinden op de Facebookpagina van So fingers. Deze kunnen allemaal besteld worden.

Wil je reeds aan je kerstshopping beginnen en iemand verwennen met deze zalige producten? So fingers biedt geschenkverpakkingen op maat aan. Deze kunnen in samenspraak worden samengesteld, of u kiest een reeds gemaakt pakketje naar uw smaak.

Er is ook een ‘lockdown-actie’. Op de Longwear-nagellak (nagellak die tot 2 weken houdt) geldt er tot einde lockdown een korting. Je betaalt nu 12,5€ ipv 14,95€. Bij aankoop van 2 kleurtjes krijg je er bovendien een gratis glitterlakje van Pronails bij!

Bestellen kan telefonisch ( 0472/810241) of via Facebook ( messenger).

Groetjes,

Sofie

PS: Wil je de acties van jouw zaak tijdens deze lockdown ook in de kijker zetten? Stuur dan een e-mail met jouw actie(s), contactgegevens en een foto naar info@nieuwsbredene.be