Dit weekend extra misvieringen

0
291
Sint Rikierskerk

In het komende Allerheiligenweekend zal een extra viering georganiseerd worden in de pastorale eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren, zowel in de kerk van Sint-Theresia op Bredene-Duinen als in de kerk van Sint-Rikier op Bredene-Dorp.

Dit om te voldoen aan de nieuwe maatregelen die de Vlaamse regering uitvaardigde. Op de gewone uren, dit is zaterdag 31 oktober (Duinen) om 18.30 u. en op zondag 1 november om 11 u. (Dorp) zijn de mensen die dit jaar een dierbare verloren hebben speciaal uitgenodigd. Op de extra vieringen, dit is zaterdag 31 oktober om 17 u. in Sint Theresia en op zondag 1 november om 9.30 u. in Sint Rikier worden de parochianen uitgenodigd om de hoogdag in een gezongen mis te vieren, met een strikt maximum van 40 deelnemers. Parochianen kunnen indien het nodig is via sintrikier@gmail.com, via de telefoon van het parochiesecretariaat (059/427003) of bij de pastoors vragen om de communie thuis te ontvangen, met respect voor de social distancing en het dragen van het mondmasker. De vieringen in SInt-Jozef Sas en Sint-Antonius Vuurtoren gaan door op het gewone uur, zaterdag om 17 u. en zondag om 9.30 u.In het komende Allerheiligenweekend zal een extra viering georganiseerd worden in de pastorale eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren, zowel in de kerk van Sint-Theresia op Bredene-Duinen als in de kerk van Sint-Rikier op Bredene-Dorp. Dit om te voldoen aan de nieuwe maatregelen die de Vlaamse regering uitvaardigde. Op de gewone uren, dit is zaterdag 31 oktober (Duinen) om 18.30 u. en op zondag 1 november om 11 u. (Dorp) zijn de mensen die dit jaar een dierbare verloren hebben speciaal uitgenodigd.

Op de extra vieringen, dit is zaterdag 31 oktober om 17 u. in Sint Theresia en op zondag 1 november om 9.30 u. in Sint Rikier worden de parochianen uitgenodigd om de hoogdag in een gezongen mis te vieren, met een strikt maximum van 40 deelnemers. Parochianen kunnen indien het nodig is via sintrikier@gmail.com, via de telefoon van het parochiesecretariaat (059/427003) of bij de pastoors vragen om de communie thuis te ontvangen, met respect voor de social distancing en het dragen van het mondmasker. De vieringen in SInt-Jozef Sas en Sint-Antonius Vuurtoren gaan door op het gewone uur, zaterdag om 17 u. en zondag om 9.30 u.