8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws BELGIAN COAST SWIM 2020 : REMATCH.

Artikel

BELGIAN COAST SWIM 2020 : REMATCH.

Hieronder lezen jullie het bericht dat Matthieu Bonne op zijn sociale media bekend maakte.

De Belgische kust solo non-stop afzwemmen. Is dit eigenlijk wel mogelijk? Sommigen beweren van niet en tot nu toe is niemand hierin geslaagd. Na de tegenslag tijdens de eerste poging hoop ik te bewijzen dat het toch kan.

Toen ik mijn Coast Swim twee weken geleden moest afbreken vanwege de storm, was ik erg teleurgesteld en mijn motivatie en energie bereikten een dieptepunt. Zou ik mij nog kunnen focussen en opladen voor een nieuwe poging ? Maar dat is wat sport met mij doet. Het daagt me uit.

Nu ben ik er opnieuw helemaal klaar voor en kijk uit naar de herkansing ; de meteo voor de volgende dagen ziet er goed uit. Maar ik beschouw het niet als vanzelfsprekend. Echt niet.

Ik start maandagnamiddag in De Panne en hoop dinsdag kort na de middag in Knokke-Heist toe te komen. 22 à 24 uren zwemmen, waarvan 10 uur in het donker, is een geweldige uitdaging. Ik heb ook besloten om deze tweede poging met een andere mindset te benaderen. In plaats van na te denken over het eindresultaat, zal ik proberen gewoon te genieten. De 15 uur tussentijd zal een belangrijke mijlpaal worden (dit heb ik al twee maal gezwommen) en vanaf daar begeef ik mij op onbekend terrein en zien we wel wat er gebeurt.

Geschatte time table:

De Panne (start) : 16:00

Koksijde: 19:30

Nieuwpoort: 21:30

Middelkerke: 23:30

Oostende 1:30

BREDENE: 2:30

De Haan: 4:30

Wenduine 6:30

Blankenberge: 8:00

Zeebrugge: 12:00

Knokke (finish): 14:00

Keep posted.

Let’s finish what we started!

Vanaf nu kan je Matthieu Bonne zijn uitdaging live volgen via deze link https://locatoweb.com/map/single/1309218700

We wensen hem alvast tonnen geluk namens Nieuwsbredene.be.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg