7.7 C
Bredene
maandag, 03 oktober 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsFoodtruck catering COFFtails & Cream

Artikel

Foodtruck catering COFFtails & Cream

Een nieuwe foodtruck catering specialist “COFFtails & Cream” is op 2 januari gestart.

Zij serveren voornamelijk cocktails, eigenbereide patisserie en koffie.

Van dessertbuffetten voor huwelijken, babyborrels, communies, feesten etc… tot verjaardagstaarten, recepties & bedrijfsevents. Kortom: wij zijn op elk event thuis.
Ook voor een kleine bestelling bent u heno altijd welkom.

Het team bestaat uit 3 teamleden, een hechte familie.
De persoon met de langste ervaring is ‘mama’ Annick Mestdagh. De liefde voor patisserie draagt ze al lang met zich mee en heeft ze doorgegeven aan de volgende generatie. Annick haar specialiteit is vooral de klassieke patisserie maar ze springt bij waar nodig.

Het creatieve brein, en zaakvoerder is ‘dochter’ Tineke De Duytsche. Zij zal instaan voor het ontwikkelen van de menu’s en uitvoering. Van kinds af was Tineke altijd in de keuken te vinden bij mama toen de heerlijke cake/ broodpudding en zoveel meer gemaakt werd. Hier is de passie voor patisserie ontstaan. Na verschillende opleidingen bij Spermalie Brugge samen met Annick, gebruikt ze verschillende technieken in nieuwe recepten. Ze deinst ook niet terug voor Vegan, gezonde of lactosevrije recepten.

Last but not least, onze mixologist en ‘schoonzoon/husband’ Dan Snyder. Geboren en getogen in Californië, USA. Dan heeft jarenlange ervaring en is praktisch opgegroeid in de horeca. De liefde voor het vak heeft hij gevonden als barman in het restaurant van zijn ouders waarna hij nog meer ervaring heeft opgedaan bij andere cocktailbars in Californië.
Sinds 2015 woont hij in België en heeft hij gewerkt bij Cabo, in Blankenberge, en tot op heden bij La Siesta, in Oostende. Bij Dan kunt u terecht voor alles van cocktails, dessertcocktails en mocktails. Voor elk wat wils!

Samen bieden zij ook nog heerlijke Java koffie en chocoladedranken aan.

Meer info via: COFFtails & Cream ☕️

Vorig artikelBredenaar van het jaar
Volgend artikelFreddy en Lucien

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Voordracht “Euthanasie, actuele wetgeving en praktijk”

Op zondag 9 oktober om 10u30 is Dr. François Pauwels te gast in het VC De Fakkel voor de voordracht “Euthanasie, actuele wetgeving en...

Zet je sportclub in de kijker

Ben jij zot van sporten? Zit jij in een sportclub?Kom dan op woensdag 28 september in je sportoutfit naar school!Zo plaats jij je favoriete sportclub...

Tweedehandsbeurs: Alles voor het kind

Binnenkort organiseert CD&V Bredene een tweedehandsbeurs ‘Alles voor het kind’.Dit vindt plaats op zondag 16 oktober 2022 in het Staf-Versluyscentrum te Bredene. Inkom gratis Wie wil...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
68VolgersVolg