nieuwsbredene

Voor je dagelijkse portie vers nieuws uit Bredene.

 
revuurtje


 

Vl@s nodigt uit…

Koffie

Op donderdag 22 augustus om 13.30 uur vertrekken Vl@s samen met de fiets vanaf de watertoren in de Dorpsstraat te Bredene Dorp richting koffiebranderij’ King’s Coffee’ Marteelstik 10, 8460 Oudenburg.

Voor de mensen die niet per fiets gaan spreken we af om 14.15 uur bij ‘King’s Coffee.
King’s Coffee (oorspronkelijk Couckhuyt’s koffie) werd gesticht in 1929 door grootvader Julius Couckhuyt. De kleine koffiebranderij werd later door zijn twee zonen verder uitgebouwd.

Na enige tijd ging Nol Couckhuyt alleen verder in de koffiebranche en bouwde samen met zijn echtgenote een nieuwe koffiebranderij in Lendelede.

De kleine koffiebranderij groeide uit tot een bedrijfje waar 22 man werkten en op een bepaald moment een omzet van 80 ton koffie per maand realiseerde. Recent veranderde het bedrijf van naam naar’ Kings Coffee company’.

Bezoek aan de koffiebranderij met uitleg over de verschillende koffies. Er wordt koffie gebrand en er volgt een volledige rondleiding.
Na de rondleiding worden de deelnemers verwelkomt in de lounge van het bedrijf waar ze kunnen genieten van een dessertbuffet en een film over koffie.

Deelnemen kan enkel door overschrijving op rekening nummer BE77 9731 6703 4842 van de ‘ Vlaamse actieve senioren Bredene’ met vermelding van het aantal leden x € 12 en het aantal niet leden x € 15. En dit tot 16 augustus.

Contactpersoon: Rita Pille 0474 33 48 38.

bono3
Bredenaars onthalen, nieuws brengen en ontspanning bieden
 

Weersverwachting
Bredene
Meer weer in Bredene

 

Bekijk alle albums in de rubriek <<fotoreportages>>